Eloisassa tapahtuu

Huhtikuun 5v. synttäritarjoukset!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Eloisa Myyrmäen hoitolassa uusi palvelu, ASKELANALYYSI!

Jalkaterapeutin tekemä askelanalyysi on tärkeä työkalu, joka auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään jalkaterän toiminnallisia ongelmia. Sen avulla pyritään parantamaan potilaan askellusta ja lievittämään kipua tai vaivoja, jotka voivat johtua virheasennoista tai toimintahäiriöistä jalkaterässä.

Askelanalyysi koostuu useista vaiheista. Ensimmäisessä vaiheessa jalkaterapeutti kerää perusteellista taustatietoa potilaasta, kuten oireista, aiemmista vammoista ja sairauksista sekä liikuntatottumuksista. Seuraavaksi potilas suorittaa kävelytestin tai juoksemistestin jalkaterapeutin ohjeiden mukaan. Tämän aikana jalkaterapeutti havainnoi potilaan askellusta ja kiinnittää huomiota eri tekijöihin, kuten jalkaterän asentoon, askelluksen symmetriaan, jalkaterän kaaren toimintaan ja jalkojen suuntautumiseen. Käytämme analyysin tekemiseen mm. kävely/juoksumattoa.

Analyysin jälkeen jalkaterapeutti arvioi kerättyä tietoa ja tekee yksilöllisen arvion potilaan tilanteesta. Tämä voi sisältää suosituksia ja ehdotuksia, kuten oikeanlaisen kenkävalinnan, tukipohjallisten käytön, harjoitusohjelman tai tarvittaessa lähettää potilaan jatkotutkimuksiin tai erikoislääkärille.

Lämpimästi tervetuloa!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Tikkurilan toimipisteen osittainen remontointi!

Jalkahoitola Eloisan Tikkurissa tehdään korjaavia remonttitöitä vielä elokuunkin aikana. Kyseisen huoneen hoitoja tehdään toistaiseksi Tikkurin Asematien puoleisen sisäänkäynnillä olevassa vanhassa Specsaverssin tiloissa.

Ilmoittamme aina tekstiviestitse asiakkaillemme jos hoito on kyseissä tilassa. Muussa tapauksessa hoitosi suoritetaan normaalisti hoitotilassamme.

Kiitämme ymmärryksestä ja pahoittelemme mahdollisesti koituvaa vaivaa.
Olethan yhteydessä ajanvaraukseemme 050-3777 740 tai info@jalkahoitolaeloisa.fi jos sinulla on asiasta kysyttävää!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Synttäriedut!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Eloisan hierojat palvelevat

Eloisan hierojat Dean ja Iiris palvelevat sinua nyt maanantaisin ja sunnuntaisin. Klassisen hieronnan lisäksi myös Hot Stone -kuumakivihieronta kuuluu palveluihimme.

Tervetuloa Eloisaan laittamaan paikat kuntoon osaavissa käsissä!

Maksutapana käy myöskin hyvinvointi mobiilisovellukset Smartum, Epassi sekä Edenred.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Jalkahoitola Eloisassa aloittaa uusi Sky-kosmetologi sekä fysioterapeutti / koulutettu hieroja!

Justiinan osaamiseen kuuluu erilaisten kosmetologin palveluiden lisäksi vartalohoidot, kuumakivihieronta sekä jalkojenhoidot.

Kaikista Justinan kasvohoidoista koko syyskuun ajan nyt -15%!

Fysioterapeutti Iiriksen osaavissa käsissä saat Klassista hierontaa koko kehon alueelle. Myös kroonisten vaivojen hoidot kuuluvat Iiriksen osaamiseen.

Iiris tarjoaa uusille asiakkailleen syyskuun ajan tutustumisetuna 50 minuutin hieronnan vain 45€! (ovh. 50€)

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Upeita uutisia! Eloisa avoinna jatkossa 7 päivää viikossa!!

Olemme päättäneet avata nyt myös Sunnuntait Eloisan ihanille asiakkaille! Asiakasmäärien kasvaessa haluamme vastata kysyntään ja tämä on meille tärkeä askel jossa voimme palvella teitä jokaisena viikon päivänä!

Mahtava henkilökuntamme palvelee väsymättä jokaisen teidän hyvinvoinnin eteen joka päivä aamusta iltaan. Tervetuloa nyt myös sunnuntaisin aina klo 12 alkaen!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Jalkahoitola Eloisa avannut uuden verkkokaupan!

Olemme päivittäneet vanhan verkkokauppamme uuteen. Uudessa verkkokaupassamme on paljon uusia tuotteita, sekä parempia toiminnallisuuksia vanhaan verrattuna. Verkkokaupassamme käy edelleen verkkomaksut, yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä nyt myös Klarnan maksutavat.

Avoimissa lahjakorteista pääsee nyt asiakas valitsemaan itse loppusumman, niin terveydenhoidollisiin hoitoihin kuin myös kosmetologin palveluihin. Myynnissä on nyt lisäksi sarjakortteja hierontapalveluihin, itselle tai lahjaksi. Voit halutessasi merkitä kaupassa korttiin saajan nimen.

Lahjakortit saatte edelleen sähköpostiinne, josta voitte sen halutessanne tulostaa ja antaa lahjaksi. Tarjoamme myös säännöllisesti jatkossakin eri teemoihin perustuvia lahjakortteja sekä etuja.

Klarnan joustavat maksutavat verkkokaupassamme.

Helppoa ja sujuvaa shoppailua Klarnalla. Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön @klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit ostaa nyt ja maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. Shoppailua niin kuin sen kuuluisikin olla. Sujuvaa ja turvallista!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Eloisassa uusia hoitoja!
Tästä vinkit vaikka Äidille lahjaksi!

Tänä vuonna Eloisassa kerromme parhaat vinkkimme kaikkia äitejä muistaen. Olemme lanseeranneet uusia palveluja, joilla voit hemmoitella omaa rakasta äitiäsi, vaimoasi tai vaikkapa anoppiasi. Uudet hoidot voit näppärästi ostaa uudesta verkkokaupastamme.

Lymfa boots paineluterapia
Jo aikaisemmin olimme ottaneet Lymfa boots paineluterapian käyttöön. Olemme nyt yhdistäneet siihen myös alaraajahieronnan. Esim. alaraajahieronta 50min + Lymfa Boots hoito 30min yhteensä 70€.

Luxus kasvohoito
Äidille ihanan hemmoitteleva Kasvohoito pitää sisällään:
- Alkupuhdistus
- Ihoanalyysi
- Kuorinta
- Asiakkaan toiveiden mukainen laitehoitotimanttihionta tai ultraääni
- Rentouttava kasvohieronta
- Ihon tarpeiden mukaan räätälöity yksilöllinen kasvonaamio
- Loppuvoiteet
- Kulmien ja ripsien kestovärjäys
Hoidon kesto n. 80min hintaan 99e.

Luxus -jalkojenhoito
Luxus-hoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi eteerisen jalkakylvyn sheavoikylpykonvehdilla. Jalkaterien ja säärien kuorinnan polveen asti. Ihoa hoitavat ja kosteuttavat kääreet polviin asti. Kynsien lakkauksen (lakka kotiin) sekä taivaallinen kuumakivihieronta jaloille ja säärille.
Hoito on vegaaninen.
90min 99e.

Lisäksi Eloisan supersuosittu Lady´s Hemmoitteleva jalkojenhoito on aina varma valinta, jos äiti tarvitsee sen ihanan oman hetken jalkojen terveydellisen hoidon lisäksi.

Ylellinen hemmotteluhoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi Baehr jalkakylvyn, jalkaterien ja säärien kuorinnan polveen asti, kosteuttavan ja virkistävän jalkanaamion sekä kynsien lakkauksen ja rentouttavan rasvaushieronnan. Lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat sekä lakan kotiin. Erinomainen lahjaidea, mikä sopii jokaiselle.
n. 75min 79e.

Tervetuloa Eloisaan! Täällä sinusta pidetään huolta kokonaisvaltaisesti

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Jalkahoitola Eloisa täyttää 2 vuotta 1.4.2021 !!

Synttäreiden kunniaksi tarjoamme yllätystarjouksia seuraavan 4 päivän ajan! Tarjouksia myydään 11.4. asti, joten toimi nopeasti! Nyt kannattaa seurata aktiivisesti meitä ja hyödyntää etujamme!
PSSST! Voit ostaa myös synttäri-tarjouksia lahjakortteina (voimassa 3kk) verkkokaupastamme. Kaikkien kannattaa tulla Eloisaan!

Tarjous hyödynnettävissä 1.4-11.4
Outin etu!
  Perus jalkojenhoito 50e (norm. 59e)
Jalkaterapeuttien etu!
  Alaraajahieronta n. 50min 45e (norm. 49e)

Tarjous hyödynnettävissä 2.4-11.4
Jalkaterapeuttien etu!
  Alaraaja-analyysi sisältäen yksilöllisen harjoiteohjelman 65e (norm. 80e)
Sekä!
  Lady´s ja Gentleman´s hemmoitteleva jalkojenhoito 75e (norm.79e)

Tarjous hyödynnettävissä 3.4-11.4
  Lakkaus ja lakka kotiin veloituksetta jalkahoidon yhteydessä (arvo 10e)
  Ripsien ja kulmien kestovärjäys veloituksetta kasvohoidon yhteydessä (arvo 15e)

Tarjous hyödynnettävissä 4.4-11.4
Koulutettu hieroja Deanin etu!
  Luxus-hieronta 80min. 75€ (norm. 85e)
Sky-kosmetologi Johannan etu!
  Marjamatka kasvohoito 60e (norm.65e)

Jalkahoitola Eloisa haluaa kiittää kaikkia sen ihania asiakkaita vuosipäivänämme. Toivottavasti olemme parantaneet mahdollisimman monen teistä hyvinvointia ja antaneet myös Eloisia hetkiä hoidoissamme. Kiitos teille kaikille ja toivottavasti näemme taas pian, ja myöskin te uudet tulevat asiakkaamme.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Eloisassa saatavilla nyt paineluterapiaa Lymfa Bootseilla!

Paineluterapia hoito parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja selluliittia.

Lymfaattinen hieronta sopii seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Se sopii myös paljon liikkuvien kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihashuoltoon. Lisäksi Lymfa Boots -saappailla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä suonikohjuja.

Menetelmällä voidaan poistaa ja ehkäistä selluliittia tehokkaasti, sillä se estää solujen välisen nesteen kertymisen rasvakudokseen. Pressoterapia on tehokas keino päästä eroon ylipainosta, parantaa mielialaa sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja näin hidastaa ikääntymisen merkkejä. Näiden lukuisten hyötyjen lisäksi pressoterapialla voidaan vahvistaa verisuonia ja näin vähentää verihyytymän riskiä.

Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikois saappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolloin saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineluterapiahoito kestää yleensä 15-25 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi 8–15 kertaa, hoidon voi tehdä päivittäin tai viikoittain.

Nyt Lymfa paineluterapia tutustumisetuna hieronnan tai kasvohoidon yhteydessä 20€

Katso sarjahoito hinnat täällä.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

MAHTAVIA UUTISIA!

Koulutettu Hieroja Dean Elo aloittaa toimintansa Eloisassa keskiviikkoisin klo 13-20. Deanilla lisäksi Personal Trainer -koulutus sekä liikuntatieteiden opinnot.

Deanin palveluihin kuuluu klassinen hieronta, mobilisoiva hieronta, kuumakivihieronta ja kokonaisvaltainen Luxus-hieronta.

Lämpimästi tervetuloa Dean!

Käy katsomassa Deanin tutustumishinnat täältä.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Kosmetologipalvelut nyt Eloisassa!

Jalkahoitola Eloisa tarjoaa nyt myös kosmetologipalveluita. Kosmetologipalveluita tarjoaa tiimimme uusin tulokas Johanna Huhmarniemi. Tarjolla on mm. erilaisia kasvohoitoja, manikyyrejä, kuumakivihierontaa ja vielä sokerina pohjalla, sokerointeja koko keholle. ☺

Hoidoissa käytetään Suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan ekopharman tuotteita. Tuotesarja on hyvin siedetty, tehokas, vegaaninen ja eläinkokeeton.

Kosmetologipalveluita voit tilata myös jalkojenhoidon kanssa. Tämä säästää kiireisen ihmisen aikaa, kun voidaan tehdä kaksi hoitoa yhtäaikaa.

Muistathan että kosmetologipalveluita voi tilata myös Eloisan uuden Duo-hoidon kanssa! Kolmen hoitajan yhtäaikainen hemmottelu on sekä tehokasta että hauskaa!

Tervetuloa Eloisaan saamaan kauneutta ja hyvinvointia koko keholle ☺

Kosmetologin palveluihin pääset tästä.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Nyt Duo-hoitoja Eloisassa!

Nyt Eloisasta voi tilata myös Duo-hoidon eli toisin sanoen kahden yhtäaikaisen hoidon jaetussa yhteistilassa. Duo-hoito sopii mainiosti esimerkiksi hemmoitteluhoitona kavereiden kesken sekä polttariporukoille. Tai kuten ensimmäiset Eloisan Duo-hoidon ottaneet asiakkaat, äiti ja tytär (tuleva morsian) tässä valmistautumassa kohti suurta päivää. Otettiinpa mukaan vielä kosmetologikin antamaan täydellisen pisteen hoidoille.

Pian palvelumme kasvaa vielä entisestään kun Eloisassa aloitamme hieronta- sekä kosmetologi palvelut. Tarjoamme myös näiden palveluiden merkeissä yksityistilaisuuksia ja niitä voitte tiedustella meiltä sähköpostitse info at jalkahoitolaeloisa tai soittamalla Eloisan vaihteeseen.

Tervetuloa hemmoiteltavaksi!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Jalkahoitola Eloisa on muuttanut uusiin tiloihin Kauppakeskus Tikkuriin!

Palvelemme nykyään osoitteessa Asematie 4-10 Tikkurilassa aivan Tikkurilan Juna-aseman kupeessa. Hoitola on Tikkurin ensimmäisessä kerroksessa ja tiloihin on luonnollisesti esteetön ja helppo pääsy!

Jalkahoitola Eloisa on samalla myös laajentanut toimintaansa melkoisesti! Olemme rakentaneet ja remontoineet uudet tilat jotta saisimme palvella juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Laajennuksen myötä voimme palvella teitä 4:ssä eri hoitohuoneessa. Lisäksi uusia Palveluita on tarjolla uusien työntekijöiden myötä, kuten Jalkaterapiaa ja hierontaa. Jatkossa kasvatamme Palvelutarjontaa entisestään.

Meille on suuri kunnia palvella juuri teitä entistä suuremmin ja tehokkaammin!

Lämpimästi tervetuloa uusiin tiloihimme!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.