Jalkahoitola Eloisa

Jalkahoitola Eloisa on muuttanut uusiin tiloihin Kauppakeskus Tikkuriin!

Palvelemme nykyään osoitteessa Asematie 4-10 Tikkurilassa aivan Tikkurilan Juna-aseman kupeessa. Hoitola on Tikkurin ensimmäisessä kerroksessa ja tiloihin on luonnollisesti esteetön ja helppo pääsy! Lue lisää…

Ota yhteyttä Ajanvaraus

Tervetuloa Jalkahoitola Eloisaan

Vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä, minkä vuoksi jaloista kannattaa pitää hyvää huolta. Säännöllinen hoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee erilaisia jalkavaivoja. Jalkahoitola Eloisa tarjoaa terveydenhoidollista jalkojenhoitoa jalkaongelmista kärsiville sekä hemmottelua kaipaaville. Autamme ehkäisemään jalkasairauksien syntymistä sekä hoidamme haasteellisimpiakin jalkaongelmia. Erityisryhmien, kuten esimerkiksi diabeetikkojen ja reumaatikkojen jalkojenhoito kuuluu myös palveluumme.

Koko henkilökunta on Valviraan rekisteröityneitä lähihoitajia tai jalkaterapeutteja. Jalkahoitola Eloisa tarjoaa lisäksi laitoskäyntejä Vantaan, Helsingin ja Espoon alueella sekä kotikäyntejä Vantaalla. Hoitolamme tavoitteena on aina terveemmät ja hyvinvoivat jalat.

Tervetuloa Jalkahoitola Eloisaan, Tikkurilan keskustaan. Palvelemme Kauppakeskus Tikkurissa katutasossa. Esteetön käynti hoitolaan.

Varaa aika

Ajanvarauskalenterin kautta voit vaivattomasti ja nopeasti varata itsellesi sopivan hoidon ja hoitoajankohdan.

Siirry ajanvaraukseen

Osta lahjaksi

Lahjakortti on täydellinen lahja läheistesi jalkojen hyvinvoinnin hyväksi. Tutustu verkkokaupassa eri vaihtoehtoihin.

Siirry verkkokauppaan

Tutustu hinnastoon

Löydät kaikki palvelumme ylellisistä hemmotteluhoidoista aina ongelmajalkojen vaativiin hoitoihin Hinnasto-sivuiltamme.

Jalkojenhoito ja Jalkaterapia

Kosmetologi

Kokemuksia

Asiakkaamme tietävät